Δ.Τ. – Εορτάστηκε την Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 η 106η επέτειος των ελευθερίων της Τ.Κ. Βεύης του Δήμου Φλώρινας (pics)

Η 106η επέτειος των ελευθερίων της Τ.Κ. Βεύης του Δήμου Φλώρινας εορτάστηκε την Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018, με τη συμμετοχή των κατοίκων και των αρχών της περιοχής. Συγκεκριμένα, παρόντες ήτανο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, κ. Πέτρος Σερίδης, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Όλγα Μούσιου Μυλωνά και Χρήστος Μπαρδάκας,οι Βουλευτές της Π.Ε. Φλώρινας,κ.κ. Κώστας Σέλτσας και Γιάννης Αντωνιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, κ. Κώστας Γέρου, ο Υποδιοικητής της 9ης ΤΑΞΙΠ, Συνταγματάρχης Φώτιος Γκίκας, ο Διοικητής του Τ.Α. Βεύης, Αστυνόμος Ελευθέριος Τσαμπασίδης, εκπρόσωπος της 3ης ΜΣΕΠ, και ο Διοικητής της Π.Υ. Φλώρινας, Επιπυραγός Ιωάννης Μιαούλης.
Οι εκδηλώσεις εορτασμού έλαβαν χώρα στο Ηρώο της Τ.Κ. Βεύης, με την πραγματοποίηση της επιμνημόσυνης δέησης από τον Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεόκλητο, ομιλίας από τον κ. Ιωάννη Μεκάση, εκπαιδευτικό, και συνεχίστηκαν με την κατάθεση στεφάνων και την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την πραγματοποίηση της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης.

07112018 2

07112018 1

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα