Δ.Τ. – Με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συναντήθηκε την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του (Pics)

Με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συναντήθηκε την Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του.
Συγκεκριμένα, από μέρους του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Κωνσταντίνος Ραπτόπουλος – Χατζηστεφάνου, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος, ο ταμίας του Συλλόγου, κ. Βασίλειος Άμπας, ο Κοσμήτορας, κ. Σπύρος Παπαχαρίσης, ο έφορος – διαχειριστής υλικού, κ. Γιάννης Αριστείδου, καθώς και τα μέλη κ. Πέτρος Γώγος, κ. Παντελής Μαυρουδίου και κ. Θεολογία Μούζα, ενώ παρόντες, επίσης, ήταν και οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Αντώνιος Σίπκας και Χρήστος Μπαρδάκας.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές συνέχισης της αγαστής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Φλώρινας και του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» με σκοπό την ανάδειξη της πολιτιστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς της περιοχής, τόσο με την πραγματοποίηση των καθιερωμένων πλέον δράσεων, όσο και με τη διεξαγωγή νέων. Παράλληλα, ζητήθηκε από τον Δήμο Φλώρινας και η συνδρομή του για την υλοποίηση εργασιών στο κτίριο του Συλλόγου, το οποίο χρήζει ανάγκης σημαντικών παρεμβάσεων.
Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε ότι ο Δήμος Φλώρινας θα συνεχίζει να στηρίζει τις δράσεις του ιστορικού αυτού Συλλόγου στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του. Ανέφερε, επίσης, ότι σχετικά με το κτίριο του Συλλόγου, ο Δήμος Φλώρινας είναι διατεθειμένος να προβεί στην υλοποίηση μελέτης από ίδιους πόρους για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου, η οποία ακολούθως να μπορέσει να ενταχθεί σε κάποιο χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, για την πραγματοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων σε αυτό. Τέλος, είπε ότι ο Δήμος Φλώρινας, μέσω των δράσεών του, επιθυμεί τόσο την προσέλκυση τουριστών, κάτι το οποίο επετεύχθη με επιτυχία την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά και τη διατήρηση του τοπικού πολιτισμικού χρώματος.

 05022018 1

 05022018 2

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα