Δ.Τ. – Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Π. Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες Σιταριάς» συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Π. Συλλόγου «Νέοι Ορίζοντες Σιταριάς», συναντήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Ιωάννου, η έφορος των εκδηλώσεων, ΛουίζαΤουρούντζη, η υπεύθυνη τομέα υλικού, Κωνσταντίνα Μποζίνη, η υπεύθυνη του τομέα παραδοσιακών χορών, Αφροδίτη Σολάκη, η υπεύθυνη γραφείου τύπου, Ζωή Τσακμάκη και ο κ. Αντιδήμαρχος Χρήστος Μπαρδάκας. Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η πραγματοποίηση του 8ουΠαμμακεδονικού Ανταμώματος στην Τ.Κ. Σιταριάς, όπου ο Πρόεδρος του Συλλόγου ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο για τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί, καθώς και για τους στόχους που έχουν τεθεί για την τρέχουσα χρονιά. Παράλληλα, τον ενημέρωσε και για την ανάγκη υποστήριξης του ανταμώματος από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τον Σύλλογο για την πραγματοποίηση του Παμμακεδονικού Ανταμώματος, όπου φέτος είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ άλλοτε, λόγω των εξελίξεων της ονομασίας του κράτους των Σκοπίων.
Είναι συγκινητικό, είπε, να βλέπουμε τα νέα παιδιά του τόπου μας, να αγαπούν την πατρίδα μας και να αγωνίζονται για τη διατήρηση της ιστορίας και των παραδόσεων μας. Τέλος, συμπλήρωσε, ότι ο Δήμος Φλώρινας, πάντα στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του, θα συνδράμει και τη φετινή χρονιά για την πραγματοποίηση του 8ου Παμμακεδονικού Ανταμώματος.

26022018 1

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα