Δ.Τ. – Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιππικού Αθλητικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Άγιος Γεώργιος», συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος (pics)

Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιππικού Αθλητικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Άγιος Γεώργιος», συναντήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του στο Δημαρχείο.Συγκεκριμένα τον κ. Δήμαρχο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. ΧρυσοβαλάντηςΔαλάκης, η Γραμματέας και Ταμίας, κ. ΚλαίρηΓάστη, καθώς και τα μέλη κ.κ. Περικλής Γάστης, Δημήτριος Δαλάκης και Γιώργος Τσικάρης.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου, αλλά και στη συνέχιση της έως τώρα αγαστής συνεργασίας του με τον Δήμο Φλώρινας.
Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Φλώρινας, πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, θα συμβάλλει στις δράσεις του Συλλόγου για την ανάδειξη της ιππασίας στην περιοχή μας, αλλά και στην πραγματοποίηση των ιππικών συναντήσεων τους στον Δήμο Φλώρινας.

03072018 1

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα