Δ.Τ. – Με τους επιτυχόντες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Φλώρινας συναντήθηκε την Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος (pics)

Με τους επιτυχόντες του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του Δήμου Φλώρινας συναντήθηκε την Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου, παρουσία των Αντιδημάρχων, κ.κ. Θεόδωρου Δημόπουλου, Νίκου Δούμτση, Χρήστου Μπαρδάκα, Αντώνη Σίπκα και Κώστα Τριανταφυλλίδη, και υπηρεσιακών παραγόντων.
Στην πρώτη αυτή συνάντηση ο κ. Δήμαρχος τους καλωσόρισε ως εργαζόμενους στον Δήμο, και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της προσφοράς της εργασίας τους, καθώς μέσα από την συνεργασία τους με τους υπαλλήλους και τους Προϊσταμένους του Δήμου, θα επιτευχθεί η ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών της Φλώρινας.
Ο Δήμος Φλώρινας, είπε ο κ. Δήμαρχος, προσπαθεί με κάθε τρόπο να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του και να υποστηρίξει τους Δημότες του και για τον σκοπό αυτό αξιοποιεί κάθε πρόγραμμα που προκύπτει, προκειμένου να δημιουργούνται θέσεις εργασίας για τους συνδημότες μας και να υπηρετούνται οι πολλές και σημαντικές λειτουργικές ανάγκες του Δήμου.
Να σημειωθεί ότι, ο Δήμος Φλώρινας, όπως κάθε χρονιά, αιτήθηκε την πρόσληψη μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας περισσότερων των 250 ατόμων, αλλά, τελικά, εγκρίθηκε η πρόσληψη 98 ατόμων.

04042018 1

04042018 2

04042018 3

04042018 4

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα