Δ.Τ. – Μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας και Αμυνταίου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο

Μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας και Αμυνταίου επισκέφθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα τον Δήμαρχο Φλώρινας και Πρόεδρο της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, συζητήθηκε η ανάγκη της εύρυθμης λειτουργίας της μονάδας χημειοθεραπείας του «Μποδοσάκειου Νοσοκομείου» και της μετατροπής της σε Ογκολογική Κλινική. Αναφέρθηκε, επίσης, ότι είναι αναγκαία και η στελέχωση του «Μποδοσάκειου» με εξειδικευμένο προσωπικό και κυρίως με ογκολόγους ιατρούς.
Ο κ. Βοσκόπουλος είπε ότι, δυστυχώς η περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας αντιμετωπίζει υψηλά ποσοστά εμφάνισης καρκίνου και για τον λόγο αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να υπάρχει ένα επαρκώς στελεχωμένο Νοσοκομείο στην περιοχή. Ανέφερε, επίσης, ότι ο Δήμος Φλώρινας, θα στηρίξει οποιαδήποτε προσπάθεια των Συλλόγων, αλλά και ο ίδιος ως Πρόεδρος της ΠΕΔ, θα φροντίσει τα αιτήματά τους να εισακουστούν από τους αρμοδίους φορείς. Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη ενημέρωσης όλων των συμπολιτών μας, καθώς η πρόληψη κατά του καρκίνου είναι η καλύτερη θεραπεία, και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθούν σε συνεργασία όλοι μαζί, θεσμικοί παράγοντες και πολίτες.

26022018 5

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα