Δ.Τ. – Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Σιταριάς επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλο, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, συνοδευόμενοι από τις Νηπιαγωγούς της σχολικής μονάδας (pics)

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Σιταριάς επισκέφθηκαν την Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018, τον Δήμαρχο Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλο, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, συνοδευόμενοι από τις Νηπιαγωγούς της σχολικής μονάδας, κ. Αδαμαντία Μαργαρίτη και κ Χρυσούλα Παπουτσή, τους γονείς των μικρών μαθητών και την Πρόεδρο της Τ.Κ. Σιταριάς, κ. Ζωή Τσακμάκη.
Κατά τη συνάντηση, οι μαθητές ενημέρωσαν τον κ. Δήμαρχο για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο Νηπιαγωγείο τους, αλλά και στην Τοπική Κοινότητα Σιταριάς.
Ο κ. Δήμαρχος, αφού άκουσε τα αιτήματα των παιδιών, εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για την παρουσία των μαθητών του Νηπιαγωγείου στο Δημαρχείο Φλώρινας, προκειμένου να του μεταφέρουν τα προβλήματά τους και ανέφερε ότι, σχετικά με τα αιτήματά τους, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ώστε οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό να έχουν ένα ακόμα καλύτερο και πιο λειτουργικό σχολικό περιβάλλον.

01062018 1

01062018 2

01062018 3

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα