Δ.Τ. – Συνάντηση εργασίας για θέματα ΕΣΠΑ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, στον Δήμο Φλώρινας, στο Γραφείο του Δημάρχου, κ. Γιάννη Βοσκόπουλου (pics)

Συνάντηση εργασίας για θέματα ΕΣΠΑ, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018, στον Δήμο Φλώρινας, στο Γραφείο του Δημάρχου, κ. Γιάννη Βοσκόπουλου. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο Δήμαρχος Φλώρινας, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για το ΕΣΠΑ και τα Έργα της Δυτικής Μακεδονίας, κ. Σταύρος Γιαννακίδης, ο Δήμαρχος Πρεσπών, κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες τόσο από την Περιφέρεια όσο και από τους Δήμους Φλώρινας και Πρεσπών.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο συντονισμό και στη συνεργασία των δύο βαθμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε τα ήδη ενταγμένα έργα να τρέξουν χωρίς προβλήματα, ενώ διερευνήθηκαν και οι προοπτικές ένταξης και νέων έργων.
Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Γιαννακίδη για τα έργα του Δήμου, καθώς και για τα έργα τα οποία είναι αναγκαίο να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ. Μέσω του προγράμματος αυτού, είπε, έχουμε καταφέρει να υλοποιήσουμε σημαντικές παρεμβάσεις στο σύνολο του Δήμου Φλώρινας και αυτό θα πρέπει να εντάξουμε και νέα έργα, αφού τα οικονομικά μας δε μας επιτρέπουν την πραγματοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων. Ο κ. Δήμαρχος, αναφέρθηκε επίσης και στο έργο κατασκευής του δρόμου Φλώρινας – Πρεσπών, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά είπε, είναι ιδιαιτέρως σημαντικό και για τους δύο Δήμους για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής. Τέλος, ζήτησε από τον κ. Γιαννακίδη να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία τους, ώστε να γίνουν ακόμα περισσότερα έργα στους ακριτικούς Δήμους Φλώρινας και Πρεσπών.

22022018 2

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα