Δ.Τ. – Ένταξη του έργου “Βελτίωση – αναβάθμιση δικτύου αγροτικής οδοποιίας Δήμου Φλώρινας” στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” Την ένταξη του έργου με τίτλο “Βελτίωση – Αναβάθμιση δικτύου αγροτικής οδοποιίας Δήμου Φλώρινας”, στον Άξονα Προτεραιότητας ¨Ποιότη

logo-dimos100x100

Ένταξη του έργου “Βελτίωση – αναβάθμιση δικτύου αγροτικής οδοποιίας Δήμου Φλώρινας” στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

Την ένταξη του έργου με τίτλο “Βελτίωση – Αναβάθμιση δικτύου αγροτικής οδοποιίας Δήμου Φλώρινας”, στον Άξονα Προτεραιότητας ¨Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών” του Προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” αποφάσισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας, μετά από σχετικά πρόταση που κατέθεσε ο Δήμος Φλώρινας.
Το έργο, προϋπολογισμού 6.782.835 ευρώ, αφορά στη βελτίωση – αναβάθμιση του δικτύου αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Φλώρινας και περιλαμβάνει εργασίες χαλικόστρωσης, αλλά και ασφαλτόστρωσης, σε υφιστάμενους αγροτικούς δρόμους στις κοινότητες του Δήμου Φλώρινας. Το συνολικό μήκος των δρόμων προς παρέμβαση ανέρχεται συνολικά στα 175 χιλιόμετρα.
Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, που αρχικά ευχαρίστησε τον κ. Πέτσα και εν συνεχεία τόνισε πως το συγκεκριμένο έργο θα συμβάλλει αποφασιστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων των κοινοτήτων.
Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα για την ένταξη και των υπολοίπων προτάσεων του Δήμου Φλώρινας στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, που στο σύνολο τους ξεπερνούν τα 29 εκ. ευρώ, αναπτύσσονται τόσο στον οικιστικό ιστό της πόλης, αλλά και στις κοινότητες και θα συμβάλλουν στη λύση χρόνιων προβλημάτων.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα