Δ.Τ. – Επίσκεψη του Δημάρχου Φλώρινας στο Μπεράτ της Αλβανίας στο πλαίσιο διασυνοριακού προγράμματος (pics)

logo-dimos100x100

Επίσκεψη του Δημάρχου Φλώρινας στο Μπεράτ της Αλβανίας στο πλαίσιο διασυνοριακού προγράμματος

Ο Δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Τουρισμού, Σοφία Φουδουλη – Τζώτζη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Φλώρινας Θανάση Κάτη, επισκέφθηκαν το Μπεράτ της Αλβανίας από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2022.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος με το ακρωνύμιο e-natura, το οποίο προβλέπει την κατασκευή ποδηλατικού πάρκου και ποδηλατικών μονοπατιών και στο οποίο συμμετέχουν ο Δήμος Φλώρινας, ο Δήμος Μπεράτ και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
Την Ελληνική αποστολή υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Μπεράτ, Ervin Demo και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Luciano Bojaxjiu, με τους οποίους συζητήθηκαν θέματα καλών πρακτικών μεταξύ των δύο Δήμων, ανταλλάχθηκαν απόψεις και πραγματοποιήθηκε επιτόπια επίβλεψη των έργων που έχει πραγματοποιήσει ο Δήμος Μπεράτ για το διασυνοριακό πρόγραμμα.
Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ ευχάριστο και εποικοδομητικό κλίμα και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους στη Φλώρινα, με την ολοκλήρωση των έργων από πλευράς του Δήμου Φλώρινας.

06102022 02

06102022 01

06102022 00

 

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα