Δ.Τ. – Με την παρουσίαση του ταξιδιωτικού παραμυθιού “Οι περιπέτειες της σκυλοπαρέας στη Φλώρινα” συνεχίστηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας

logo-dimos100x100

Με την παρουσίαση του ταξιδιωτικού παραμυθιού “Οι περιπέτειες της σκυλοπαρέας στη Φλώρινα” συνεχίστηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας

Με την παρουσίαση του φωτό-εικονογραφημένου ταξιδιωτικού παραμυθιού του Ηλία Ιωαννίδη “Οι περιπέτειες της σκυλοπαρέας στη Φλώρινα” συνεχίστηκαν χθες, Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας.
Η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας γέμισε από μικρά παιδιά που άκουσαν με προσοχή τα όσα αναφέρθηκαν για το παραμύθι, αλλά και διασκέδασαν με διαδραστικά παιχνίδια και face painting.
Το βιβλίο παρουσίασε η κα Όλγα Μούσιου – Μυλωνά, Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, ενώ αφηγήθηκαν η κα Κατερίνα Κετσίδου, πρώην Εκπαιδευτικός Εικαστικών και η κα Σίσσυ Καλαϊτζή, Φιλόλογος.
Προλόγισε και συντόνισε η κα Χριστιάνα Τσουμίτα, Εκπαιδευτικός.
Τον σχεδιασμό των δραστηριοτήτων ανέλαβε η κα Στέλλα Μαβίδου, Νηπιαγωγός και στην υλοποίηση τους συνέβαλαν επίσης η Χριστιάνα Τσουμίτα και η Ασημίνα Αγγέλου.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Φλώρινας συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου:
16:30 – 18:30, Πλατεία Γ. Μόδη
Δράσεις για παιδιά από εθελοντές φοιτητές και φοιτήτριες των πανεπιστημιακών τμημάτων της Φλώρινας
20:00, Πλατεία Γ. Μόδη
Λαϊκή βραδιά με τον Βασίλη Πρατσινάκη και τη Δέσποινα Παγιούλα

15122022 0001

15122022 0002

15122022 0000

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα