Δ.Τ. – Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας προς την αθλήτρια Νεφέλη Τίτα και προς τον προπονητή Χρήστο Τίτα για τη συμμετοχή τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

dimarxos portaitΣυγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας προς την αθλήτρια Νεφέλη Τίτα και προς τον προπονητή Χρήστο Τίτα για τη συμμετοχή τους στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Αποτελεί τεράστια τιμή για τη Φλώρινα η συμμετοχή της αθλήτριας Νεφέλης Τίτα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, τον επόμενο μήνα.
Η Νεφέλη, μια αθλήτρια με ήθος, επιμονή και τεράστιο ταλέντο, είναι σίγουρο ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της και θα απολαύσει αυτήν την μοναδική εμπειρία.
Ο Δήμος Φλώρινας έχει στηρίξει τους τελευταίους μήνες την προσπάθεια της Νεφέλης για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν μπορούμε παρά να νοιώθουμε περήφανοι που θα τη δούμε με τα γαλανόλευκα, σε αυτό το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη.
Είναι σημαντικό για μια νέα αθλήτρια, από μια μικρή πόλη όπως η Φλώρινα, να βλέπει τα όνειρά της να γίνονται πραγματικότητα και την πολύχρονη προσπάθειά της να αποδίδει καρπούς. Είναι όμως και ένα δείγμα της υποδομής και της σκληρής δουλειάς που γίνεται, αθόρυβα πολλές φορές, από τους συλλόγους της πόλης μας και εν προκειμένω από τον ΑΟΦ.
Στους επικείμενους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες θα συμμετάσχει και ο Χρήστος Τίτας, ως προπονητής της Ολυμπιακής Εθνικής αποστολής στα Βόρεια αγωνίσματα.
Ο Χρήστος θα βρεθεί ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά τη συμμετοχή του ως αθλητής στο Calgary του Καναδά το 1988 και στο Lillehamer της Νορβηγίας το 1994.
Ως Δήμαρχος Φλώρινας εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια και στους δύο.
Νεφέλη, Χρήστο καλή επιτυχία!

Βασίλης Γιαννάκης

Δήμαρχος Φλώρινας

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα