Δ.Τ. – Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας προς τις νέες Διευθύντριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

dimarxos portaitΣυγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας προς τις νέες Διευθύντριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Θα ήθελα να συγχαρώ την κα Όλγα Μούσιου Μυλωνά και την κα Δέσποινα Παπαδοπούλου για την τοποθέτησή τους στις θέσεις των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας.
Είμαι σίγουρος πως η συνεργασία μας θα είναι αγαστή, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου μας και πως θα υπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα νέα τους αυξημένα καθήκοντα.
Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον απερχόμενο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιο Λυγούρα και την απερχόμενη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Ευγενία Μαρνέρη για τη στενή και επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, λόγω της πανδημίας, κατά την διάρκεια της οποίας κληθήκαμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, επιτυγχάνοντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
Στην κα Μαρνέρη εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα από τη θέση της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς και στον κ. Λυγούρα καλή συνέχεια στο εκπαιδευτικό του έργο.
Καλή, γόνιμη και ουσιαστική θητεία.

Βασίλειος Νικ. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα