Δ.Τ. – Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείου Εργαζομένων στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας (pics)

logo-dimos100x100

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείου Εργαζομένων στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας

Με μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας και εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων στα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση του Υπουργού Ενέργειας να κηρύξει έκπτωτη την μισθώτρια εταιρεία.
Στη συνάντηση συζητήθηκε εκτενώς η κατάσταση και οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν συντονισμένα ώστε να βρεθεί άμεσα λύση και οι εργαζόμενοι να μην χάσουν τις δουλειές τους.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Γιαννάκης ενημέρωσε πως ήρθε ήδη σε επαφή με κυβερνητικά στελέχη για το θέμα, τονίζοντας πως η Φλώρινα της υψηλής ανεργίας δεν αντέχει και άλλους ανέργους, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή της μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή.
Ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους, υπογραμμίζοντας πως θα στηρίξει κάθε δίκαιο αίτημα τους και θα συμβάλλει από την πλευρά του με κάθε τρόπο ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

20072022 01

20072022 00

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα