Δ.Τ. – Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με τη νέα Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Όλγα Μούσιου (pics)

logo-dimos100x100

Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη με τη νέα Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Όλγα Μούσιου

Με τη νέα Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας κα Όλγα Μούσιου Μυλωνά συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.
Αρχικά ο κ. Γιαννάκης συνεχάρη την κα Μούσιου για την ανάληψη των καθηκόντων της, ευχόμενός της κάθε επιτυχία. Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν την εκπαιδευτική κοινότητα ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.
Τόσο ο κ. Γιαννάκης, όσο και η κα Μούσιου, εξέφρασαν τη διάθεση για στενή και άμεση συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπιστούν τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν στη διάρκεια του σχολικού έτους, ενώ εξετάστηκε η ετοιμότητα και των δύο πλευρών προκειμένου να ανοίξουν απρόσκοπτα οι σχολικές μονάδες.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτης Νώτας και ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Θωμάς Τσούλης.

26082022 01

26082022 00

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα