07.03.2013 – Δελτίο Τύπου (ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ Τ.Κ.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τους Προέδρους και τους Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Φλώρινας συναντήθηκε την Τρίτη 05 Μαρτίου 2013 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Πέρασμα.
Στην εισήγησή του ο κ. Δήμαρχος είπε:
«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, προκειμένου να συζητήσουμε τα σημαντικότερα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζετε στις Τοπικές σας Κοινότητες και να μπορέσουμε να βρούμε τις απαραίτητες λύσεις.

Αυτό που προσπαθούμε και θέλουμε να κάνουμε είναι έργα σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες. Παρ’όλα αυτά, επειδή αυτή τη στιγμή τα οικονομικά μας δε μας επιτρέπουν την πραγματοποίηση πολλών έργων, θα εστιάσουμε την προσοχή μας στα βασικότερα, τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης.
Για εμάς αυτή τη στιγμή, πρώτη προτεραιότητα είναι η ύδρευση των Τοπικών Κοινοτήτων και η αντιμετώπιση των προβλημάτων σχετικά με αυτή, γιατί το νερό είναι το σπουδαιότερο αγαθό που πρέπει να έχουν όλοι οι κάτοικοι. Δε σας κρύβω ότι σε κάποιες Τοπικές Κοινότητες υπάρχουν διακοπές του νερού, λόγω σημαντικών προβλημάτων. Και τα προβλήματα αυτά έχουμε ξεκινήσει ήδη να τα αντιμετωπίζουμε και θα έχουμε άμεσα την ολοκλήρωση των έργων. Θέλω τώρα να ακούσω από τον καθένα σας τι προβλήματα έχετε με το νερό και τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζετε.

Οφείλω πάντως να σας πω ότι προτεραιότητά μας είναι η αποκατάσταση των προβλημάτων στο δίκτυο ύδρευσης, στα αδέσποτα και στα οικόσιτα ζώα τα οποία υπάρχουν μέσα στις Τοπικές Κοινότητες και πρέπει να απομακρυνθούν και να παραμείνουν μόνο όσα προβλέπονται από τη σχετική διάταξη».
Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των Προέδρων και των Εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων και η αξιολόγηση των προβλημάτων τους.

 

 

 

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα