14.01.2013 – Δελτίο Τύπου (ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ)

Τους νέους Αντιδημάρχους του Δήμου Φλώρινας ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013.
Στις δηλώσεις του προς τα Μ.Μ.Ε. ο κ. Δήμαρχος είπε:
«Σας ευχαριστώ θερμά για τη σημερινή σας παρουσία εδώ την ημέρα που θα ανακοινώσουμε τους Αντιδημάρχους του Δήμου Φλώρινας, αλλά και για τη συμβολή σας στο έργο του Δήμου και για την ενημέρωση των συμπολιτών μας, για όλα όσα έχει κάνει ο Δήμος προς όφελός τους. Πιστεύω, ότι θα συνεχίσετε το έργο σας και ότι θα είστε αμερόληπτοι και αξιοπρεπείς, με σκοπό τη σωστή ενημέρωση των πολιτών.
Σήμερα, μετά από τη δίωρη διαβούλευση του συνδυασμού μας, δημοκρατικά και από κοινού καταλήξαμε στα ονόματα που θα καλύψουν τις θέσεις των Αντιδημάρχων.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλα τα μέλη του συνδυασμού μας, τους απερχόμενους Αντιδημάρχους και την κ. Πρόεδρο.
Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και τα μέλη του συνδυασμού τα οποία με συγκίνησαν ιδιαίτερα, καθώς δε δέχτηκαν να οριστούν ως Αντιδήμαρχοι, θεωρώντας ότι έτσι δίνουν τη δυνατότητα να αξιοποιηθούν άλλα στελέχη μέσα από την παράταξή μας, αλλά και αυτούς που για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσαν να καλύψουν τις θέσεις αυτές.
Οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Φλώρινας θα είναι οι κ.κ. Μιχάλης Καρακόλης, Παναγιώτης Μαβίδης, Χρήστος Μπαρδάκας, Θεοδόσιος Καραγκιοζίδης και Νικόλαος Ευαγγέλου.
Επίσης, θα προταθούν και οι εξής:
Ως Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου ο κ. Σπύρος Κρομμύδας, Αντιπρόεδρος η κ. Αντιγόνη Λαζαρίδου και ως Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης ο κ. Αντώνης Σίπκας.
Οι αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων θα οριστούν σύντομα και θα ανακοινωθούν».
 

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα