18.04.2016 – Επίσκεψη του προέδρου του συλλόγου φοιτητών ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας-Παράρτημα Φλώρινας και του γραμματέα της ΔΑΠ ΝΔΦΚ στον Δήμαρχο Φλώρινας

18042016 2O πρόεδρος του συλλόγου φοιτητών ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας-Παράρτημα Φλώρινας, Αλέξης-Δημήτρης Γερόπουλος και ο γραμματέας της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Θεοφίλου Θεόφιλος επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο στο γραφείο του τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση θεμάτων που αφορούν στο ίδρυμα και τους φοιτητές και την εξεύρεση λύσεων για την ποιοτικότερηπαροχή υπηρεσιών .
Συγκεκριμένα, συζητήθηκε το θέμα της μείωσης του εισιτηρίου της μετακίνησης των φοιτητών, τα προβλήματα που υφίστανται στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ και το πρόβλημα της θέρμανσης λόγω της παλαιότητας του κτιρίου. Επίσης, αναφέρθηκαν τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν στις φοιτητικές εστίες αλλά και ειδικότερα με τη θέρμανση, καθώς και το θέμα της βιωσιμότητας του ιδρύματος λόγω έλλειψης διοικητικού και τεχνικού προσωπικού.
Τέλος, τέθηκε και το ζήτημα της σύνδεσης του ΤΕΙ με την αγορά εργασίας της Φλώρινας.
Ο κ. Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τα προβλήματα-αιτήματα που τέθηκαν και δήλωσε ότι θα τα μελετήσει, για να εξεύρει τις δυνατότητες επίλυσής τους πάντα σε συνεργασία με τους φοιτητές και τη Διοίκηση του ΤΕΙ.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα