21.01.2016 – Δεύτερη συνάντηση εργασίας του διασυνοριακού προγράμματος ENERGYNET, στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Φλώρινας

21012016 2Η δεύτερη συνάντηση εργασίας του διασυνοριακού προγράμματος ENERGYNET, στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Φλώρινας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016, στον Δήμο Veles των Σκοπίων. Η συνάντηση αυτή γίνεται σε συνέχεια της πρώτης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Φλώρινας.
Στην προγραμματισμένη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πορεία του έργου, στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και στην ολοκλήρωση των παραδοτέων, με τους εταίρους να καταθέτουν τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους, ενώ ορίστηκαν και τα μέλη της Κοινής Ομάδας Έργου.
Παρόντες ήταν εκπρόσωποι από τους Δήμους Ηράκλειας και Βισαλτίας Σερρών και από τη FYROM οι Δήμοι Veles και Prilep. Από τον Δήμο Φλώρινας, ο οποίος είναι και ο επικεφαλής εταίρος για την Ελλάδα, παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χρήστος Μπαρδάκας, ο οικονομικός υπεύθυνος του έργου κ. Κωνσταντίνος Αλεξίου και ο τεχνικός σύμβουλος του έργου κ. Ορφέας Κάνουρας.
Κατά την τοποθέτησή του ο κ. Μπαρδάκας αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του έργου για τον Δήμο Φλώρινας, καθώς η υλοποίησή του θα σημάνει την εξοικονόμηση ενέργειας και κατ’ επέκταση και πόρων, ενώ ευχαρίστησε και τους οικοδεσπότες για τη φιλοξενία τους.
Να σημειωθεί ότι η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Prilep των Σκοπίων, τον Μάρτιο του 2016.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα