Δ.Τ. – Florina Trail Challenge – Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει!

Οι εγγραφές για το 1ο Florina Trail Challenge, που ξεκίνησαν στις 9 Μαρτίου 2016 συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Η εκδήλωσή μας, που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο Σαββατοκύριακο του πρώτου μήνα του καλοκαιριού, στις 11/12 Ιουνίου 2016, ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου με έναν αγώνα urban trail που ξεναγεί τους αγωνιζομένους σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της Φλώρινας, με την ονομασία Sakoulevas Run μήκους 5.500 μ. Για τους μικρούς μας φίλους, υπάρχει το Junior Run μήκους 1100 μ.

Το πρωί της Κυριακής, ο πρώτος αγώνας Arctos Trail (31 Km) εκκινεί στις 09:00 και ακολουθούν οι υπόλοιποι Lupus Trail (16 Km) & Lynx Trail (6 Km) με τις απονομές να γίνονται το μεσημέρι. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει κλήρωση δώρων από τους χορηγούς μας, που θα περιλαμβάνει και τους αγωνιζομένους του Σαββάτου.

Προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε όλους και όλες εσάς, υπάρχουν 14 διαφορετικά πακέτα συμμετοχής ανάλογα σε ποοόν αγώνα θα πάρετε μέρος και αν θα επιλέξετε το βασικό πακέτο ή το πακέτο με την πολύ όμορφη τεχνική μπλούζα της εταιρίας Tecnica. Στην περίπτωση που θέλετε να συνδυάσετε τον αγώνα μέσα στην Φλώρινα με έναν από τους αγώνες πάνω στα μονοπάτια του Βαρνούντα, υπάρχει το ανάλογο πακέτο συμμετοχής με μειωμένο αντίτιμο.

Οι εγγραφές θα κλείσουν τα μεσάνυχτα της Κυριακής 5 Ιουνίου 2016, ενώ μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 7 Ιουνίου 2016 μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικά τις εγγραφές σας.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Μη Κερδοσκοπική Εταιρία All Cycling, ο Σ.Ε.Ο. Φλώρινας, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Φλώρινας.

Για να δείτε λεπτομέρειες για την εκδήλωση και να δηλώσετε την εγγραφή σας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας http://florinatrailc.gr/el/, με υπεύθυνο Διοργάνωσης FTC τον κ. Σπύρο Καρατζούλη.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα