Δ.Τ. – Με εκπροσώπους του αθλητικού τμήματος του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συναντήθηκε τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του (pics)

19062016Με εκπροσώπους του αθλητικού τμήματος του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» συναντήθηκε τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος, στο γραφείο του.
Παρόντες, επίσης, ήταν οι Αντιδήμαρχοι Φλώρινας, κ. κ. Άρης Αριστείδου και Δημήτρης Θεοφανίδης, και οι εκπρόσωποι του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» και συγκεκριμένα οι προπονητές, κ.κ. Τέλης Μαυρουδίου και Αδάμ Παπαδόπουλος, ο σύμβουλος, κ. Γιώργος Ανθόπουλος, και οι έφοροι, κ.κ. Άγγελος Βίτκας και Γιάννης Αριστείδου.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η κατάθεση των προβλημάτων του αθλητικού τμήματος του συλλόγου, προκειμένου να υπάρξει βοήθεια από τον Δήμο Φλώρινας και τον κ. Δήμαρχο προσωπικά για την επίλυση αυτών.
Ο κ. Βοσκόπουλος είπε ότι τόσο ο Δήμος Φλώρινας όσο και ο ίδιος προσωπικά θα συμβάλουν τα μέγιστα προκειμένου να εξευρεθεί λύση στα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει το αθλητικό τμήμα του συλλόγου, το οποίο έχει προσφέρει πολλά στην ανάδειξη του αθλητισμού στην περιοχή μας.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα