Δ.Τ. – O Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος συναντήθηκε με υποψήφιους του συνδυασμού Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Δυτικής Μακεδονίας (pics)

Ενόψει των επικείμενων εκλογών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος συναντήθηκε με υποψήφιους του συνδυασμού Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Δυτικής Μακεδονίας την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016, στο γραφείο του.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι κ.κ. Ορφέας Διάφας, Αθανάσιος Κακάλης, Στέργιος Κιάνας, Δημήτριος Μαντζιάρης, Λιάνα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνος Σταυρίδης, Ιωάννης Τζιόλας, Γρηγόριος Τσαλιάνης, Μιχαήλ Τέγας και Θωμάς Χατζής.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν τον κλάδο των Μηχανικών, κυρίως στη σημερινή εποχή με τις σημαντικές οικονομικές δυσκολίες, καθώς και οι προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου.
Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συναδέρφους του, με κουράγιο και όρεξη για δουλειά, καθώς ο κλάδος των Μηχανικών είναι νευραλγικός και μπορεί να καταστεί εξαιρετικά δυναμικός για την επιστροφή της ανάπτυξης στην χώρα μας.

18112016 2

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα