Δ.Τ. – Στην τρίτη διανομή τροφίμων προέβη ο Δήμος Φλώρινας και η Κοινωφελής Επιχείρηση αυτού (video)

22022016 122062016 2

 

Στην τρίτη διανομή τροφίμων προέβη ο Δήμος Φλώρινας και η Κοινωφελής Επιχείρηση αυτού. Συγκεκριμένα στη διανομή η οποία έγινε την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016, μοιράστηκαν σε εξακόσιους περίπου δικαιούχους νωπά κοτόπουλα, ζάχαρη, φακή, φασόλια, μακαρόνια και διάφορα απορρυπαντικά, ενώ σε προηγούμενες διανομές είχαν δοθεί φρούτα και τρόφιμα.
Δικαιούχοι ήταν όσοι δημότες του Δήμου Φλώρινας είχαν υποβάλει σχετική αίτηση στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Φλώρινας και στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας (Πρόνοια) για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ το καλοκαίρι του 2015.
Η διαδικασία εκτελείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας» που έχει συσταθεί για τις ανάγκες του ΤΕΒΑ, με την παραλαβή των προϊόντων να γίνεται από την Π.Ε. Φλώρινας, ως επικεφαλής εταίρος και τη διανομή τους από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φλώρινας.
Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας, κ. Νίκος Ευαγγέλου, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αρκετοί δημότες και οικογένειες του Δήμου και στις προσπάθειες που γίνονται από τη δημοτική αρχή για την ανακούφισή τους.
Στη διανομή των αγαθών βοήθησε και η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας, όπου παρών στη διαδικασία ήταν ο πρόεδρός της κ. Μουρατίδης Νικόλαος.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα