Δ.Τ. – Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης- ΚΕΦΙΑπ Γ.Ν. Φλώρινας (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος(Video pics)

Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης- ΚΕΦΙΑπ Γ.Ν. Φλώρινας (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ) επισκέφθηκε τη Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016, ο Δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Άκη Τσορμπάρη, τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας, κ. Νίκο Ευαγγέλου, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Τον κ. Δήμαρχο υποδέχτηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Νικόλαος Κοτοπούλης, η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κατερίνα Σταύρου, ο Προϊστάμενος του ΚΕΦΙΑΠ κ. Αθανάσιος Πετρουσιάνης, καθώς και το προσωπικό του Κέντρου.

25102016 125102016 13

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η καταγραφή των προβλημάτων που υπάρχουν στο κτίριο και σε υποδομές αυτού, ώστε να υπάρξει μέριμνα από τον Δήμο Φλώρινας για την υλοποίηση εργασιών.
Στον ίδιο χώρο τους επόμενους μήνες θα φιλοξενηθεί και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ατόμων με αναπηρία- ΚΔΑΠ ΑμεΑ, η λειτουργία του οποίου θα γίνει από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Φλώρινας.

 

Ο κ. Δήμαρχος κατά την τοποθέτησή του είπε:
«Επισκεφθήκαμε σήμερα τους χώρους του ΚΕΦΙΑΠ, μαζί με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Φλώρινας, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ανάγκες που υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο, ώστε να αναβαθμιστεί και να υπάρχει ένα καλύτερο περιβάλλον για τους ωφελούμενους του κέντρου, αλλά και για τους εργαζόμενους.
Ως Δημοτική αρχή θα φροντίσουμε με τις τεχνικές μας υπηρεσίες και με το προσωπικό μας, αλλά και με τη χρήση κονδυλίων, τα οποία μας επιτρέπεται πλέον να χορηγήσουμε, να επισκευάσουμε τον εξωτερικό χώρο, να επισκευάσουμε το σύστημα θέρμανσης της πισίνας, καθώς και άλλους χώρους στο κτίριο, όπου θα φιλοξενηθούν και θα λειτουργήσουν από φέτος και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ατόμων με αναπηρία – ΚΔΑΠ ΑμεΑ».
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, ακολούθως, είπε:
«Στο πλαίσιο μιας συνεργασίας, που έχει ξεκινήσει ήδη με τον Δήμο Φλώρινας με την προσφορά φαρμακευτικού υλικού από τους ¨Γιατρούς της Αγάπης¨, συνεχίστηκε αυτή η επαφή μας και σήμερα σε ό,τι αφορά αιτήματά μας για τη διαμόρφωση υποδομών και λειτουργιών του ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας ανταλλάσοντας όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες.
Η διαμόρφωση υποδομών και χώρων, η αποκατάστασή τους, όπως η λειτουργία της πισίνας, είναι απαραίτητες προϋποθέσεις, ειδικά για ένα τέτοιο Κέντρο που ασχολείται με την αποκατάσταση παιδιών με αναπηρία και κινητικά προβλήματα. Ευελπιστούμε ότι η παρέμβασή σας θα προσθέσει ένα βασικό λιθαράκι στη δυνατότητα του ΚΕΦΙΑΠ να παράσχει ουσιαστικές και ποιοτικές υπηρεσίες.
Σας ευχαριστούμε για αυτή την αρχική συνεργασία και πιστεύουμε πως και στο μέλλον θα υλοποιήσουμε και πολύ καλύτερα έργα».

25102016 1425102016 15

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα