Δ.Τ. – Τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφθηκαν στο γραφείο του ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης

15072016 2Τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο επισκέφθηκαν στο γραφείο του την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Ντζιοβάρα, τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας κ. Δημήτριο Χήρα και τον Αστυνόμο Β’ κ. Δημήτριο Μελεγγίδη.
Παρόντες ήταν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αριστείδης Αριστείδου, Δημήτριος Λουκάς και Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας κ. Νικόλαος Μουρατίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μπαρδάκας.
Στην εθιμοτυπική αυτή επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φλώρινας, ο κ. Καραμαλάκης ευχαρίστησε τον κ. Βοσκόπουλο για την έως τώρα αγαστή συνεργασία μεταξύ τον δύο θεσμών, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στον Δήμο Φλώρινας και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Τέλος, υπήρξε η δέσμευση όλων για τη συνέχιση της καλής συνεργασίας.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα