Δ.Τ. – «From Broadway to Hollywood… in XMAS mood…»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«From Broadway to Hollywood… in XMAS mood…»

Στο πλαίσιο του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Φλώρινας», ο Δήμος Φλώρινας και το Επιμελητήριο Φλώρινας συνδιοργανώνουν ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι για μια από τις πιο μαγευτικές βραδιές των εορτών.
Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 19:00, θα παρουσιαστεί η μουσική παράσταση “From Broadway to Hollywood… in XMAS mood…” στο Περιφερειακό Ωδείο Φλώρινας.
Το κοινό θα απολαύσει τα πιο εμβληματικά τραγούδια από βραβευμένες ταινίες και παραστάσεις musical με τους διακεκριμένους λυρικούς τραγουδιστές Σοφία Μητροπούλου (σοπράνο), Armando Puklavec (βαρύτονος) και Παναγιώτη Μανιάτη (τενόρος). Στο πιάνο θα συνοδεύει ο Δημήτριος Νέπκας και στο electone ο Παναγιώτης Κουντούρης. Οι καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες, γνωστοί στο κοινό από το χώρο της όπερας ερμηνεύουν- σε ρόλο έκπληξη- ένα τόσο εντυπωσιακό αλλά και ιδιαίτερο πρόγραμμα. Η συγκεκριμένη παράσταση ενθουσίασε το κοινό πολλών πόλεων στις οποίες παρουσιάστηκε την χρονιά που μας πέρασε.
Στην όμορφη γιορταστική νύχτα, η αίθουσα θα πλημμυρίζει από αγαπημένες μελωδίες διάσημων musicals (π.χ. «Les Miserables», «West side story», “James Bond”, “Cats κ.α.) αλλά και τραγούδια από το χώρο του κινηματογράφου και του θεάματος.

Πληροφορίες εκδήλωσης
Περιφερειακό Ωδείο Φλώρινας
Σάββατο 28 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 19:00
Είσοδος ελεύθερη

Afisa 2019

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα