Δ.Τ. – ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ MHNYMA ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΔ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΑΚΙΤΣΙΔΟΥ

DimarxosΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ MHNYMA ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΔ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΑΚΙΤΣΙΔΟΥ

Για μια ακόμη φορά η εκλεκτή συμπατριώτισσα μας, κ. Αλεξάνδρα Βακιτσίδου, μας έκανε υπερήφανους με την εξαιρετική διάκρισή της ως «Γυναίκα της χρονιάς για το έτος 2019» από την Πολιτεία της Νότιας Αυστραλίας.
Δραστήρια και δυναμική, η κ. Βακιτσίδου έχει απασχολήσει πολλές φορές τα Αυστραλιανά μέσα με την εθελοντική προσφορά της, με την ανάδειξή της ως Πρέσβειρας του Queen Elizabeth Hospital, της Αδελαΐδας Αυστραλίας και με το πολυσχιδές και πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο. Παράλληλα, κάθε χρονιά που επισκέπτεται τη Φλώρινα συνεχίζει με κάθε τρόπο την προσφορά της, κυρίως δε με την καθιερωμένη πλέον ετήσια Φιλανθρωπική εκδήλωση για το Γηροκομείο Φλώρινας.
Με την κ. Βακιτσίδου έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές, τόσο από τη θέση μου ως Νομάρχης Φλώρινας, όσο και ως Δήμαρχος Φλώρινας όλα αυτά τα χρόνια, και έχω προσωπική εκτίμηση για την πραγματικά αξιοθαύμαστη και ανιδιοτελή προσφορά της, χωρίς κανένα ίδιον όφελος και συμφέρον.
Θερμά συγχαρητήρια, αγαπημένη μας κυρία Αλεξάνδρα Βακιτσίδου! Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά να συνεχίζετε το φιλανθρωπικό σας έργο και τις πράξεις της αγάπης σας σε κάθε γωνιά της γης! Σας υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να συμπαρίσταμαι με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε φιλανθρωπική πρωτοβουλία σας μέσα από τις θεσμικές μου αρμοδιότητες, αλλά και ως συμπατριώτης που εκτιμά την προσφορά και την αλληλεγγύη σας! Συνεχίστε δυναμικά κι ελπιδοφόρα!

Ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας
Ιωάννης Βοσκόπουλος

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα