Δ.Τ. – Συνάντηση του Δημάρχου Φλώρινας με τον Πρόεδρο και τον Ταμία της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας (pics)

Τον Πρόεδρο της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, κ. Σταύρο Στάιο και τον Ταμία αυτής, κ. Κωνσταντίνο Μάργαρη, συνάντησε τη Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του κ. Δημάρχου για την πραγματοποίηση αγώνων τοξοβολίας στην πόλη της Φλώρινας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας. Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας ενημέρωσαν τον κ. Δήμαρχο για την πραγματοποίηση Αναπτυξιακού Αγώνα Τοξοβολίας στις 06 και 07 Ιουλίου 2019 στο ΔΑΚ Φλώρινας, όπου θα συμμετέχουν αθλητές ολυμπιακού, σύνθετου και παραδοσιακού τόξου, καθώς και για την πραγματοποίηση του Κυπέλλου Ελλάδος Ολυμπιακού Τόξου, από την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας το οποίο θα λάβει χώρα στις 07 και 08 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο. Οι κ.κ. Στάιος και Μάργαρης ζήτησαν από τον κ. Δήμαρχο τη συνδρομή του Δήμου για την πραγματοποίηση των αγώνων με τη διάθεση των απαραίτητων χώρων και την οικονομική στήριξη αυτών.
Παράλληλα, ενημέρωσαν τον κ. Δήμαρχο και για τις εργασίες που έχουν λάβει χώρα στο κλειστό σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων του Συλλόγου τόσο από τον Δήμο όσο και από τον Σύλλογο, σε χώρο ο οποίος τους έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο, αλλά και για τις συμπληρωματικές εργασίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση αυτού, ενώ τον πληροφόρησαν και για το χρονοδιάγραμμα έναρξης της λειτουργίας του.
Τέλος, ευχαρίστησαν τον κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο για τη συνεργασία τους και για τη θετική του διάθεση και στήριξη για την ανάδειξη των αθλημάτων της σκοποβολής και της τοξοβολίας στην περιοχή μας.

05132019 01

05132019 02

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα