ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (για αθλητές του ΑΟΦ)

DimarxosΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Για μια ακόμη φορά οι αθλητές του ΑΟΦ μας έκαναν υπερήφανους με τις διακρίσεις τους, αφού τέσσερις αθλητές του μας εκπροσώπησαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας ανδρών-γυναικών της Αυστρίας. Οι χιονοδρόμοι αθλητές Βούλα Λαδοπούλου, Νεφέλη Τίτα, Άγγελος Αντωνιάδης και Σπύρος Παπαδόπουλος κατάφεραν επάξια και, μετά από σκληρή δουλειά και προπόνηση, έλαβαν το εισιτήριο για τη 2η σε σπουδαιότητα μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες διοργάνωση WSCH.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΟΦ εκπροσωπείται σε μεγάλες διοργανώσεις, αφού και ο προπονητής του ΑΟΦ και της Ομοσπονδίας, κ. Χρήστος Τίτας, καθώς και η αθλήτριά του Μαυρουδή Ραφαέλα, αγωνίστηκαν σε μεγάλες διοργανώσεις.
Θα ήθελα να ευχηθώ θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές για την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας ανδρών-γυναικών της Αυστρίας, καθώς και για την αξιόλογη εμφάνισή τους σε αυτό, αφού αγωνίστηκαν με τα μεγαθήρια του αθλήματος. Θερμά συγχαρητήρια και στους προπονητές του ΑΟΦ για τη σκληρή και αξιόλογη δουλειά τους, και ιδιαίτερα στον κ. Χρήστο Τίτα, αθλητή της Φλώρινας με συμμετοχές σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες, για το ακούραστο πάθος τους για τον αθλητισμό.
Θα ήθελα, επίσης, να ευχηθώ στον ΑΟΦ πάντα επιτυχίες και διακρίσεις σε όλους τους αθλητές του και στα μέλη του, με την προσδοκία να λάβουν το εισιτήριο και για την Ολυμπιάδα.

Ο Δήμαρχος Φλώρινας και
Πρόεδρος Π.Ε.Δ. Δυτ. Μακεδονίας

Ιωάννης Βοσκόπουλος

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα