04.02.11-Πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση της Κίνησης Φίλων Τρένου Φλώρινας

Κύριοι/ες

Σας καλούμε σε ανοιχτή συζήτηση την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 11:00 π.μ. στο ξενοδοχείο "Πλειάδες". Η κατάθεση της πολύτιμης συμβολής σας θεωρούμε ότι μπορεί να σταθεί καταλυτική. Είμαστε εξαρχής βέβαιοι πως συνυπογράφετε τη διακήρυξη μας ότι το τρένο είναι δικαίωμα και όχι πολυτέλεια.

Με τιμή

Κίνηση Φίλων Τρένου Φλώρινας

florina_treno@googlegroups.com


Η Κίνηση Φίλων Τρένου Φλώρινας προέκυψε από την απογοήτευση και την αγανάκτηση που προξένησε η αναίτια – όπως θεωρούμε και μπορούμε να αποδείξουμε – διακοπή της σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινας-Θεσσαλονίκης από τη ΤΡΕΝΟΣΕ στις 30.01.11. Επειδή ο κόσμος δεν τελειώνει στην εξώπορτα του σπιτιού μας πιστεύουμε ότι η λαϊκή δυσαρέσκεια δεν πρέπει απλώς να εκτονώνεται αλλά και να μετουσιώνεται σε πρόγραμμα και πράξη οργανωμένης δράσης.

Θεωρούμε ότι είναι αναγκαία η συμμετοχή όλων των φορέων της Φλώρινας σε μια συζήτηση καταρχήν για την αναζήτηση τρόπων διεκδίκησης της άμεσης και πλήρους επαναλειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής που τόσο για πρακτικούς λόγους (φθηνή και άνετη μετακίνηση, εξυπηρέτηση ενός ευρέος πληθυσμιακού φάσματος της πόλης) όσο και για τις συμβολικές της παραμέτρους (πολιτισμός, κουλτούρα, ποιότητα ταξιδιού) είναι απαραίτητη.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα