29.08.2013 – Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας Ιωάννη Βοσκόπουλου με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013

dimarxos florinasΜε αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες μαθητές και όλες τις μαθήτριες του Δήμου μας σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας μας.
Απέδειξαν με την επιτυχία τους αυτή, πως οι πολύχρονοι κόποι τους και κυρίως η σκληρή προσπάθεια του τελευταίου έτους, ανταμείφθηκαν πλήρως και κατάφεραν να κερδίσουν με την αξία τους μια θέση σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.
Τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία στη νέα τους ζωή και καλή τύχη….
Αξίζουν φυσικά συγχαρητήρια τόσο στους γονείς που οπλίστηκαν με υπομονή και δύναμη να σταθούν ψυχικοί συμπαραστάτες των παιδιών τους σε αυτό το δύσκολο δρόμο που είχαν να διανύσουν, όσο και στους εκπαιδευτικούς που ως δεύτερη οικογένεια των παιδιών, τους προσέφεραν τις απαραίτητες γνώσεις και τα εφόδια για την επιτυχία τους.
Όμως μέσω αυτής της επιστολής, θα ήθελα να απευθυνθώ και σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η ζωή δεν αρχίζει αλλά ούτε και τελειώνει με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, και ούτε σταματούν εκεί τα όνειρα. Υπάρχουν τόσες απρόσμενες προκλήσεις στη ζωή μας για προσωπική επιτυχία και κοινωνική καταξίωση. Αρκεί να έχουμε μεθοδικότητα και αφοσίωση σε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε.

Από καρδιάς

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα