Διευκρινήσεις για τη λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Δήμου Φλώρινας, διευκρινίζουμε τα παρακάτω:

  • Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Φλώρινας, που αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα πάρκα της Δυτικής Μακεδονίας, λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
  • Τους μήνες Απρίλιο και Μάιο κάθε έτους δέχεται πάνω από 1.000 μαθητές σχολείων της Π.Ε. Φλώρινας, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους παρακολουθούν μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής τις πρωινές ώρες.
  • Τις απογευματινές ώρες, το Πάρκο είναι ανοιχτό για όλους τους πολίτες, κάθε ηλικίας.
  • Το ωράριο λειτουργίας του Πάρκου είναι 08:00-13:00 & 18:00-22:00 και οι συνοδοί είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά που βρίσκονται εντός του χώρου.
  • Σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας της συνταξιοδότησης του υπεύθυνου υπαλλήλου, έχει επιλυθεί και οφειλόταν σε καθαρά γραφειοκρατικές διαδικασίες. Το Πάρκο λειτουργεί και πάλι καθημερινά, σύμφωνα με το παραπάνω ωράριο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος Φλώρινας πιστός στην αρχή του για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους δημότες του και αφουγκραζόμενος την ανάγκη των οικογενειών για ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους, σας περιμένει στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα