Δημόσια διαβούλευση «Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) του Δήμου Φλώρινας»

Ο Δήμος Φλώρινας θέτει σε δημόσια διαβούλευση το «Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) του Δήμου Φλώρινας», σε εναρμόνιση με την ισχύουσα νομοθεσία (Ν. 4074/2012 & Ν. 4819/2021) προκειμένου να οριστικοποιήσει το στρατηγικό σχέδιο των απαιτούμενων διαμορφώσεων, παρεμβάσεων και κατασκευών για την εξασφάλιση της προσβασιμότητας των πεζοδρομίων και των κοινοχρήστων χώρων για όλους και όλες.

Ο Δήμος μας, επιχειρώντας να εφαρμόσει πρακτικές συμμετοχικού σχεδιασμού στην εκπόνηση του εν λόγω σχεδίου, πραγματοποιεί την παρούσα έρευνα σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρεία “ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΓΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε.” προκειμένου να λάβει υπόψη τις προτιμήσεις των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής μας.

Οι απόψεις, οι προτιμήσεις, οι ιδέες και οι παρατηρήσεις σας αποτελούν σημαντικά στοιχεία που θα αξιοποιήσει ο Δήμος για έναν περισσότερο ορθολογικό σχεδιασμό.

Η διαβούλευση θα παραμείνει ανοιχτή για 10 (δέκα) μέρες ήτοι μέχρι 10/10/2024, ώστε να ενσωματωθούν οι παρατηρήσεις / προτάσεις των πολιτών.

Κάνοντας κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο, κάθε πολίτης μπορεί να συμμετάσχει στην δημόσια διαβούλευση συμπληρώνοντας το σχετικό ερωτηματολόγιο.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣhttps://forms.gle/RgYYRFKtcTq5Lvhm6

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα