Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για τις διακρίσεις των αθλητών ξιφασκίας της Γ.Ε.Φ.

dimarxos portaitΣυγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για τις διακρίσεις των αθλητών ξιφασκίας της Γ.Ε.Φ.

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τους εφήβους της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αποτελεί μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο και για την πόλη της Φλώρινας.
Οι αθλητές Δημήτρης Σαχινίδης, Σωτήρης Γεροσίδερης, Άγγελος Κατικαρίδης και Αχιλλέας Χατζόπουλος μας γέμισαν υπερηφάνεια κατακτώντας τον τίτλο των πρωταθλητών Ελλάδος και τους αξίζουν ολόθερμα συγχαρητήρια.
Συγχαρητήρια αξίζουν στον Δημήτρη Σαχινίδη και για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ξίφος ασκήσεως, καθώς επίσης και στην ομάδα των κοριτσιών της ΓΕΦ (Γωγώ Κετσετζή, Δέσποινα Ζωγράφου, Αναστασία Κιβωτίδου και Γωγώ Γαύρου) για την κατάκτηση της 4ης θέσης. Θέλω, επίσης, να συγχαρώ όλους τους αθλητές και όλες τις αθλήτριες του συλλόγου για την προσπάθειά τους και για τον καλό αγώνα που έδωσαν.
Δεν θα μπορούσα, τέλος, να μην συγχαρώ τον προπονητή κ. Στάθη Γεροσίδερη και τη διοίκηση της Γ.Ε.Φ. που ακούραστα στέκονται στο πλευρό των αθλητών τους και τους οδηγούν στην επιτυχία.
Ως Δήμος Φλώρινας στηρίξαμε έμπρακτα και αυτήν την προσπάθεια, όπως και κάθε προσπάθεια αθλητών και συλλόγων του Δήμου μας, πιστεύοντας ακράδαντα πως ο αθλητισμός αποτελεί μια ξεχωριστή διέξοδο για τη νεολαία μας με πολλαπλά οφέλη.

Βασίλης Νικ. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα