Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας Βασίλη Γιαννάκη προς τον κ. Περικλή Μήτκα

Θα ήθελα να συγχαρώ τον συμπατριώτη μας και άξιο ακαδημαϊκό κ. Περικλή Α. Μήτκα για την ανανέωση της θητείας του ως Προέδρου του Ανωτάτου Συμβουλίου της Εθνική Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ).
Η πολυετής διοικητική και διδακτική του εμπειρία, το διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό του έργο, σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα, εντιμότητα και ακεραιότητα του χαρακτήρα του αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα συνέχισης της επιτυχημένης σταδιοδρομίας του στα υψηλά καθήκοντα που υπηρετεί.
Σε μια εποχή που οι προκλήσεις της Παιδείας είναι πολλαπλές και πολυδιάστατες, η προσωπικότητα του κου Μήτκα μπορεί να λειτουργήσει σηματωρός σύνεσης και αποφασιστικότητας, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στον πολιτικό σχεδιασμό της Ελληνικής Ανώτατης Εκπαίδευσης.
Ως Δήμαρχος Φλώρινας – και διερμηνεύοντας τα αισθήματα σύσσωμης της τοπικής κοινωνίας – εκφράζω την υπερηφάνεια και τη συγκίνησή μου που ένας φίλος, μα πάνω από όλα ένα αξιόλογο μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας παραμένει αδιάλειπτα στην αιχμή των ακαδημαϊκών εξελίξεων και του εύχομαι υγεία και καλή δύναμη στην επίτευξη των υψηλών και ευγενών στόχων του.

 

Βασίλειος Νικ. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα