Δ.Τ. – Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για κατάκτηση του Πρώτου – Χρυσού Βραβείου από την Μικτή Τετράφωνη Χορωδία του Φ.Σ.Φ. “Ο Αριστοτέλης” στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής

dimarxos portaitΣυγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας

Ξεχωριστή τιμή για τη Φλώρινα αποτελεί η κατάκτηση του Πρώτου – Χρυσού Βραβείου από την Μικτή Τετράφωνη Χορωδία του Φ.Σ.Φ. “Ο Αριστοτέλης” στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής.
Από τη θέση του Δημάρχου Φλώρινας συγχαίρω ολόθερμα την μαέστρο κα Αλέκα Παπά και όλα τα μέλη της χορωδίας για αυτή τη διάκριση, που αποτελεί επιβράβευση της πολυετούς και επίπονης προσπάθειας τους.
Ως Φλωρινιώτες έχουμε την χαρά να απολαμβάνουμε διαρκώς, σε ποικίλες εκδηλώσεις, την Μικτή Χορωδία του ιστορικού συλλόγου και γνωρίζουμε καλά τις δυνατότητες των μελών της και τη μεγάλη δυναμική της.
Ο πολιτισμός, για τον τόπο μας, αποτελεί μια σημαντική πτυχή της κοινωνικής ζωής και οφείλουμε όλοι να τον στηρίζουμε. Αυτό πράττουμε και εμείς, ως δημοτική αρχή, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια που προάγει τον πολιτισμό μας.
Συγχαίρω και πάλι τα μέλη της χορωδίας, αλλά και το Δ.Σ. του “Αριστοτέλη” και εύχομαι να μας χαρίσουν ανάλογες διακρίσεις το μέλλον.

Βασίλειος Νικ. Γιαννάκης
Δήμαρχος Φλώρινας

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα