25.10.2016 – Περίληψη διακήρυξης διαγωνισμού για την προμήθεια «Αναλώσιμα Υλικά για Εκτυπωτικά Μηχανήματα και Συσκευές Τηλεομοιοτυπίας για τις ανάγκες του Δήμου Φλώρινας»

Για λήψη του τεύχους διακήρυξης κάντε κλικ εδώ (pdf)

logo dimosΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡ/ΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ,
ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
Α.Π. 20179 / 2016

Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Δ Ι Α Κ Η Ρ Υ Ξ Η Σ

Ο Δήμος Φλώρινας προκηρύσσει συνοπτικό μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής για την προμήθεια «Αναλώσιμα Υλικά για Εκτυπωτικά Μηχανήματα και Συσκευές Τηλεομοιοτυπίας για τις ανάγκες του Δήμου Φλώρινας» για την κάλυψη των αναγκών όλων των υπηρεσιών του Δήμου, προϋπολογισμού δαπάνης 46.590,52 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών, Πτολεμαίων 1, Διοικητήριο, 3ος όροφος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016, ενώπιων της αρμόδιας Επιτροπής, η οποία ορίστηκε με την υπ’ αριθμ. 6/2016 Α.Ο.Ε., την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 με ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών 9.00 π.μ. και ώρα έναρξης της διαγωνιστικής διαδικασίας 10.00π.μ. Οι προσφορές μπορεί επίσης να αποστέλλονται ταχυδρομικά στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Φλώρινας, Μ. Αλεξάνδρου 97, τ.κ. 53100, Φλώρινα, μέχρι την προκαθορισμένη ώρα παραλαβής των προσφορών.
Τα στοιχεία του διαγωνισμού αναρτώνται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στο ΚΗΜΔΗΣ (16PROC005290161) καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Φλώρινας www.cityoflorina.gr (όπου παρέχεται πλήρης πρόσβαση στα τεύχη του παρόντος διαγωνισμού)
Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης θα δίνονται από τα γραφεία του τμήματος Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα