Ανακοίνωση υπ’ αριθ. ΣΟΧ 4/2024 για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη σύμβασης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ 
Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
& ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ
Ταχ. Δ/νση : Μ. Αλεξάνδρου 97
Ταχ. Κώδικας: 531 00
Πληροφορίες: Γεωργοπούλου Ελένη
Τηλέφωνα : 23853 51024
Email: e.georgopoulou@cityoflorina.gr
Φλώρινα, 20/06/2024
Αριθμ. Πρωτ.: 22330

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθ. ΣΟΧ 4/2024
Για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη
ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
για την υλοποίηση της Δράσης
«ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ»
(Περίοδος 2023-2024)
Συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ (ΕΚΤ+) και από εθνικούς πόρους

 

Ο ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, λόγω αναπλήρωσης υπαλλήλου ΙΔΟΧ κατά το διάστημα που είναι σε άδεια, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» περιόδου 2023-2024, του Δήμου Φλώρινας, που εδρεύει στην Φλώρινα της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):

 

ΠΙΝΑΚΑΣ Α: ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ανά κωδικό θέσης)
Κωδικός θέσηςΥπηρεσίαΈδρα υπηρεσίαςΚλάδος/ ΕιδικότηταΔιάρκεια σύμβασηςΑριθμός ατόμων
101ΔΗΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
(Για τη στελέχωση των παιδικών
σταθμών του Δήμου)
ΦΛΩΡΙΝΑ
Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ/
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
Από την υπογραφή της σύμβασης έως 31/8/2024,με δυνατότητα
ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της δράσης και όχι πέραν της ημερομηνίας λήξης της άδειας μητρότητας της ήδη απασχολούμενης στη Δράση ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων.
1

 

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να είναι μικρότερη των δέκα (10) ημερών (υπολογιζομένων ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Φλώρινας, καθώς και στον δικτυακό του τόπο (https://cityoflorina.gr/) εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της
δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: α) Στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση ή στο διαδικτυακό τόπο της υπηρεσίας μας (www.cityoflorina.gr)),β) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας την διαδρομή: Ενημερωτική Πύλη  Πολίτες  Έντυπα – Διαδικασίες  Διαγωνισμών Φορέων-Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)  Έντυπα και γ) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Περισσότερες πληροφορίες στα παρακάτω σχετικά έγγραφα.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για την προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Ν. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΛΗΨΗ:

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ υπ’ αριθ. ΣΟΧ 4/2024 (pdf)
  2. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ (pdf)
  3. ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ 2 ΔΕ ΥΕ (doc)

 

 

 

 

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα