26.04.2010 – Απάντηση για ΚΕΦΟ Αρμενοχωρίου

Σε απάντηση του σχολιασμού σας σχετικά με το ΚΕΦΟ Αρμενοχωρίου, παρακαλούμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου του Δήμου Φλώρινας να δημοσιευθεί στην πρώτη σελίδα της μηνιαίας εφημερίδας του Συλλόγου σας «ΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ», σύμφωνα με τη δημοσιογραφική δεοντολογία.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχετικά με την απαγόρευση χρήσης της αίθουσας ΚΕΦΟ για τις πρόβες του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου του Αρμενοχωρίου ο Δήμος Φλώρινας επισημαίνει τα εξής:
α) Ο χώρος του ΚΕΦΟ χρησιμοποιείται ως τραπεζαρία εστίασης 65 περίπου μαθητών του ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου.
Έτσι η χρήση της αίθουσας για τις πρόβες του χορευτικού τμήματος, για λόγους υγιεινής και καθαριότητας, θα προκαλούσε αναστάτωση, προβλήματα και παρακώλυση της εύρυθμης λειτουργίας του ΚΕΦΟ.
 


β) Επιτρέπεται η χρήση της αίθουσας του ΚΕΦΟ και είναι στη διάθεση του συλλόγου για προγραμματισμένες εκδηλώσεις, σύμφωνα πάντα με το σκοπό και τους στόχους που αναφέρονται στο καταστατικό του.

γ) Ο Δήμος Φλώρινας πρότεινε στο σύλλογο ως λύση, που καλύπτει το θέμα για τις πρόβες του χορευτικού, να χρησιμοποιείται αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου, κάτι όμως που δεν έγινε αποδεκτό.

δ) Η εμμονή του συλλόγου να χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη αίθουσα για τις πρόβες του χορευτικού τμήματος είναι πραγματικά ακατανόητη και ανεξήγητη, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν προτάσεις, οι οποίες λύνουν το πρόβλημα.

ε) Ο Δήμος Φλώρινας κατ’ επανάληψη έχει υποστηρίξει το σύλλογο (επιχορηγήσεις, βιβλιοθήκη κ.ά.) και θα συνεχίζει να τον υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο.

Είναι δεδομένη η ευαισθησία του Δήμου για τα θέματα του πολιτισμού με τη στήριξη των πολιτιστικών-αθλητικών συλλόγων, με την παραγωγή πολιτισμού και τη δημιουργία πολιτιστικών υποδομών (πολιτιστικό κέντρο-δημοτική βιβλιοθήκη).

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα