09.06.11-Δελτίο Τύπου (σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας)

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 και ώρα 10:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Δημαρχείο Περάσματος) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας με θέμα «Λήψη Μέτρων Πολιτικής Προστασίας για Αντιμετώπιση Δασικών Πυρκαγιών».

Στη Συνεδρίαση θα τεθούν οι προτάσεις της Διεύθυνσης Δασών Φλώρινας καθώς και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών. Επιπλέον θα εξεταστούν θέματα σχετικά με:

  • Την υλοποίηση έργων και εργασιών προληπτικού καθαρισμού της βλάστησης σε συνεργασία με τις κατά τόπους Δασικές Υπηρεσίες.
  • Την ετοιμότητα του δυναμικού και των μέσων για διάθεση προς υποβοήθηση του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος στην καταστολή δασικών πυρκαγιών.
  • Τον συντονισμό σε τοπικό επίπεδο της διαχείρισης των συνεπειών που προκαλούνται από τις δασικές πυρκαγιές, με ειδική αναφορά στην υλοποίηση της δράσης της οργανωμένης απομάκρυνσης πολιτών κατ’ εφαρμογή του άρθρου 18 του Ν. 3613/2007 (ΦΕΚ 263/Α’/2007).
  • Τα μέτρα ετοιμότητας κατά τις ημέρες υψηλής επικινδυνότητας βάσει του ημερήσιου χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα