17.11.11-Δελτίο Τύπου (ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ)

Με τη Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Φλώρινας συναντήθηκε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Φλώρινας, με σκοπό την ενημέρωση του κ. Δημάρχου για τις ενέργειες και κινήσεις της Επιτροπής για το «χαράτσι» μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ Α.Ε, το οποίο αδυνατούν να πληρώσουν πολλοί συμπολίτες μας, αλλά και για το πετρέλαιο στις σχολικές μονάδες του Δήμου Φλώρινας.
 Ο κ. Βοσκόπουλος αφού άκουσε τις απόψεις της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Φλώρινας, δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό της και ότι θα συνδράμει στην προσπάθεια της αυτή και με τη συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας.
 

Σε πρώτη φάση όμως, ανέφερε ότι πρέπει να περιμένουν και την απόφαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων, αλλά και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της Δυτικής Μακεδονίας, η οποία θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να υπάρξει μια κοινή πορεία όλων των Δήμων, για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα, χωρίς να ταλαιπωρήσουμε τους συμπολίτες μας ή να τους φέρουμε αντιμέτωπους με το νόμο.
Όσον αφορά το πετρέλαιο στις σχολικές μονάδες, ο κ. Βοσκόπουλος είπε ότι σύντομα θα πάρουν και την τρίτη επιχορήγηση, οπότε θα μπορέσουν να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα