18.11.11-Δελτίο Τύπου (ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ)

Με εκπροσώπους και προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Φλώρινας και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φλώρινας, συναντήθηκε την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011 ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, στο Πέρασμα.
 Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση τους για τη σύνταξη του επιχειρησιακού προγράμματος από τον Δήμο Φλώρινας και η συμπλήρωση ερωτηματολογίου, το οποίο τους μοιράστηκε κατά τη συνάντηση. Το ερωτηματολόγιο, θα συμπληρωθεί με απόφαση της Τοπικής Κοινότητας και θα σταλεί στον Δήμο, μέχρι τις 24 Νοεμβρίου 2011.

Οι προτάσεις των Τοπικών Κοινοτήτων, μαζί με το σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού το οποίο έχει ήδη συντάξει ο Δήμος Φλώρινας και μαζί με τις προτάσεις των φορέων και πολιτών του Δήμου, οι οποίες θα ζητηθούν σύντομα, θα απαρτίσουν το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Φλώρινας 2011-2014.
Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων ο κ. Δήμαρχος άκουσε τα προβλήματα των Τοπικών Κοινοτήτων και τους ενημέρωσε για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2012, το οποίο δυστυχώς λόγω έλλειψης χρημάτων θα είναι μικρό και με μικρή δυνατότητα υλοποίησης σημαντικών έργων. Όσα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν από το δυναμικό του Δήμου, θα αντιμετωπιστούν άμεσα.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα