25.11.11-Δελτίο Τύπου(αγιασμός της έναρξης εργασιών κατασκευής γέφυρας Αρμενοχωρίου)

Ο αγιασμός της έναρξης εργασιών για την κατασκευή της γέφυρας Αρμενοχωρίου πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011.

Οι εργασίες κατασκευής θα διαρκέσουν περίπου 80 ημέρες, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 190.475,20€, ποσό το οποίο περιλαμβάνει την αποξήλωση της ήδη υπάρχουσας μεταλλικής γέφυρας και την κατασκευή νέας, συνολικού μήκους 43 μέτρων και καθαρού πλάτους 4 μέτρων.

 

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Δαυίδ Κωτσελίδης δήλωσε:
«Το έργο αυτό εξ ολοκλήρου είναι δικό σου Δήμαρχε, καθώς οι υποσχέσεις σου έγιναν πραγματικότητα και δεν παρέμειναν υποσχέσεις και για αυτό σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».
Ο Δήμαρχος Φλώρινας, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος δήλωσε:
«Επιτέλους βρισκόμαστε σε μια στιγμή που ένα έργο, το οποίο είχε καταντήσει σαν το γιοφύρι της Άρτας, να αρχίσει να υλοποιείται. Όπως είπε και ο Πρόεδρος, οι υποσχέσεις μας υλοποιούνται όλες στο ακέραιο. Ότι και αν υποσχεθήκαμε ως νέα Δημοτική Αρχή, ξεκινήσαμε να το υλοποιούμε. Το ίδιο κάναμε βεβαίως και τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια ως Νομαρχιακή Αρχή. Δε λέμε ψέματα και για αυτό ο κόσμος μας αγάπησε και μας τίμησε με την ψήφο του. Έτσι και τώρα θα υλοποιήσουμε όλα όσα σας υποσχεθήκαμε για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο, χωρίς ψέματα και χωρίς πολλά και ανούσια «θα».
Όπως είχαμε πει και παλιότερα κ. Πρόεδρε, θα ξεκινήσουμε τη γέφυρα και σήμερα υλοποιείται. Επίσης, είχαμε πει ότι θα κάνουμε εργασίες στο γήπεδο και ήδη προχωρήσαμε στην περίφραξη του και σε άλλες εργασίες σε αυτό. Είπαμε ότι θα κάνουμε ασφαλτοστρώσεις και γίνονται. Σχεδόν τελείωσε η ασφαλτόστρωση στην είσοδο από τον Παπαγιάννη, όπου ο δρόμος ήταν σε κακά χάλια. Άλλη μια υπόσχεση που δώσαμε και την τηρήσαμε, ήταν η μετακίνηση του Νομικού Προσώπου από την αίθουσα ΚΕΦΟ μέσα σε ενάμιση μήνα. Είχαμε πει ακόμα να γίνει μια λαϊκή συνέλευση για να αποφασίσουν οι κάτοικοι του Αρμενοχωρίου, που θα παραχωρηθεί η αίθουσα. Οπότε, αγαπητέ μου Πρόεδρε, την ερχόμενη Δευτέρα με Τρίτη να κάνουμε τη λαϊκή συνέλευση, ώστε να αποφασίσουμε όλοι μαζί πως θα λειτουργήσει αυτή η αίθουσα στο μέλλον.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την παρουσία σας σήμερα, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, καθώς και τον ανάδοχο του έργου, ο οποίος ως τώρα αυτά που μας υποσχέθηκε τα τήρησε. Ελπίζουμε να μας την παραδώσετε μέσα σε ογδόντα μέρες, όπως προβλέπεται και από τη σύμβαση. Βέβαια, έχουμε τονίσει και παλιότερα ότι το μόνο μας πρόβλημα είναι η ασφαλτόστρωση, καθώς κλείνουν τα εργοτάξια. Απ’ ότι πληροφορήθηκα, μέχρι τέλη Μαρτίου θα έχουν ανοίξει και αν είναι καλός ο καιρός και νωρίτερα, οπότε τέλη Μαρτίου αναμένουμε την ολοκλήρωση και παράδοση της γέφυρας στους κατοίκους της περιοχής του Αρμενοχωρίου, για να σταματήσει και η ταλαιπωρία τους.
Σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για την παρουσία σας εδώ και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε στο πλευρό σας, σε κάθε σας πρόβλημα, το οποίο μπορείτε να μας μεταφέρετε και μέσω του Προέδρου σας, αλλά και εσείς οι ίδιοι απευθείας.
Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε όλα τα αιτήματα σας, ανάλογα πάντα με τα χρήματα τα οποία θα έχουμε, γιατί δε σας κρύβω ότι η οι χρηματοδοτήσεις μειώνονται διαρκώς και δραματικά».

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα