29.09.11-Δελτίο Τύπου (για επίσκεψη Δημάρχου σε σχολικές μονάδες)

 

Το 1ο και 2ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας, που τελούν υπό κατάληψη, επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Γιάννης Βοσκόπουλος την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011.
Ο κ. Δήμαρχος μίλησε με μαθητές και καθηγητές των σχολικών μονάδων, ενημερώθηκε για τους λόγους που τους οδήγησαν στην κατάληψη των σχολείων, τα προβλήματα τα οποία υπάρχουν στις υποδομές και για αυτά τα οποία δημιουργούνται από την έλλειψη των σχολικών βιβλίων. Δεσμεύτηκε δε, ότι όποιο θέμα είναι αρμοδιότητα του Δήμου θα λυθεί άμεσα και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες παρεμβάσεις στις σχολικές μονάδες.
Ακολούθως, ο κ. Δήμαρχος επισκέφθηκε το 1ο και 2ο νηπιαγωγείο Μελίτης καθώς και το δημοτικό σχολείο Μελίτης, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα των σχολικών μονάδων και για τις απαραίτητες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σ΄αυτά.
Μετά από την καταγραφή των προβλημάτων, ο κ. Βοσκόπουλος ενημέρωσε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Σταυρίδη, καθώς και τη Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Σεχίδου και ζήτησε να εντάξουν στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, όσα έργα είναι στη δικαιοδοσία του και να προχωρήσει άμεσα η εκτέλεση αυτών.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα