Δ.Τ. – Η διευθύντρια του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Φλώρινας και εκπαιδευτικοί του συλλόγου διδασκόντων επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Φλώρινας

20102015 1Η διευθύντρια του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Φλώρινας, κα Τραϊανοπούλου Μαρία και εκπαιδευτικοί του συλλόγου διδασκόντων επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο στο γραφείο του την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 παρουσία και του προέδρου της Επιτροπής Παιδείας, κου Σίπκα Αντώνιου.
Η συζήτηση αφορούσε στη στέγαση του ΕΕΕΕΚ που είναι πολύ σημαντική, λόγω της ιδιαιτερότητας της συγκεκριμένης δομής.
Ο κ. Δήμαρχος ανέφερε τις μέχρι τώρα ενέργειες που έχουν γίνει από την πλευρά του Δήμου για το συγκεκριμένο θέμα. Έχει ζητηθεί το κτίριο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ να παραχωρηθεί στον Δήμο Φλώρινας, το οποίο ο Δήμος προορίζει για τη στέγαση του σχολείου. Μόλις πραγματοποιηθεί αυτή η ενέργεια ο Δήμος θα κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις, ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα το συγκεκριμένο κτήριο.
Από την πλευρά τους οι εκπαιδευτικοί ήταν πολύ θετικοί στην ενέργεια αυτή και ευχαρίστησαν τον κ. Δήμαρχο για την πρωτοβουλία του αυτή.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα