Δ.Τ. – Συνάντηση Δημάρχου Φλώρινας με τον Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανο Μπίρο για συζήτηση θεμάτων που αφορούν στην ΑΝΦΛΩ και την Π.Ε. Φλώρινας

16092015 5Ο Δήμαρχος Φλώρινας και Πρόεδρος της ΑΝΦΛΩ, κ. Γιάννης Βοσκόπουλος συναντήθηκε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 με τον Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Στέφανο Μπίρο, τη γενική Διευθύντρια της ΑΝΦΛΩ κα Ρίζου Ζέτα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΝΦΛΩ-τον αντιπρόεδρο κ. Αριστείδου Άρη, τη γενική γραμματέα του συμβουλίου και θεματική αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Μεταφορών κα ΠαναγιωτίδουΕλισσάβετ και τα μέλη κ.κ. Λουκά Αθανάσιο και Σίπκα Αντώνη καιτους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Γέρου Κώστα, Αντωνιάδη Γεώργιο και Βόσδου Σωτήριο.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση θεμάτων που αφορούν στην ΑΝΦΛΩ και την Π.Ε. Φλώρινας. Συγκεκριμένα συζητήθηκε η συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ της ΑΝΦΛΩ και της Π.Ε. Φλώρινας για την επίτευξη και εισροή μεγαλύτερων κονδυλίων στην Π.Ε. Φλώρινας από ευρωπαϊκά προγράμματα, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΝΦΛΩ και έγινε ενημέρωση για την προσφορά της ΑΝΦΛΩ στην Π.Ε. Φλώρινας κατά τα προηγούμενα έτη.

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα