Δ.Τ. – Τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠ. ΕΣ., κ. Ευάγγελο Καπετάνιο, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας

Τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠ. ΕΣ., κ. Ευάγγελο Καπετάνιο, υποδέχθηκε στο γραφείο του, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, την Τρίτη 04 Ιουλίου 2017.
Συζήτησαν για το ΠΕΣΔΑ (Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης απορριμμάτων, για την ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί αύριο, στις 5 Ιουλίου, όπως επίσης για διάφορα θέματα που αφορούν στους Δήμους και την καθαριότητα.
Ο κ. Πρόεδρος καλωσορίζοντας τον κ. Γενικό, είπε:
«Κ. Γενικέ, είναι χαρά μας που σας έχουμε δίπλα μας, εξάλλου είχαμε και πριν από λίγο διάστημα, συνάντηση μαζί σας. Διαπιστώνουμε το ενδιαφέρον που υπάρχει από μεριά σας για την περιοχή γενικότερα, πιστεύω για όλη την Ελλάδα, αλλά ειδικά για την περιοχή μας, για θέματα που αφορούν στην καθαριότητα και σε θέματα που είναι βασικά για την κοινωνία. Θέλαμε λοιπόν να σας ακούσουμε, να ακούσουμε τους λόγους της επίσκεψης σας, τι μπορούμε να κάνουμε και πώς μπορούμε να προγραμματίσουμε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται, ώστε να διεκπεραιώσουμε και το πρόγραμμα το οποίο έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση, το οποίο είναι πολύ σοβαρό αυτή τη στιγμή».
Ο κ. Γενικός, αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, τόνισε πως ήρθε να τον επισκεφτεί για τη διπλή και πολύ σημαντική του ιδιότητα ως Δημάρχου αλλά και ως Προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας. Αναφέρθηκε στον σημαντικό θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της ΠΕΔ και τόνισε πως πιστεύει στη συμβολή του Δημάρχου και Προέδρου της ΠΕΔ, κ. Βοσκόπουλου, στην αυριανή συνάντηση.

05072017 1

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα