Δ.Τ. – Ο Δήμαρχος Φλώρινας συνεχάρη τους αθλητές σκοποβολής Βασίλη και Ηλία Μούλελη για τις πρόσφατες διακρίσεις τους (pics)

logo-dimos100x100

Ο Δήμαρχος Φλώρινας συνεχάρη τους αθλητές σκοποβολής Βασίλη και Ηλία Μούλελη για τις πρόσφατες διακρίσεις τους

Τον Φλωρινιώτη αθλητή του ΑΘΛ.Ο.Σ., Βασίλη Μούλελη, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο ραβδωτό τυφέκιο πρακτικής σκοποβολής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος U21, υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλης Γιαννάκης.
Ο κ. Γιαννάκης συνεχάρη τον νεαρό πανελληνιονίκη για τη ξεχωριστή του διάκριση, μιας και πρόκειται για τον νεώτερο Φλωρινιώτη σκοπευτή που κατακτά πανελλήνιο πρωτάθλημα στην ηλικία των 15 ετών.
Στη συνάντηση παρών ήταν και ο Ηλίας Μούλελης, τον οποίο επίσης συνεχάρη ο κ. Δήμαρχος, για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Εθνικό Πρωτάθλημα Βουλγαρίας, σκοποβολής IPSC στην κατηγορία production optics.
Ο κ. Γιαννάκης ευχήθηκε και στους δύο να έχουν ανάλογη και ακόμα καλύτερη συνέχεια και να μας χαρίσουν και νέες διακρίσεις, ενώ δήλωσε πως ο Δήμος Φλώρινας, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του, θα στηρίξει τις προσπάθειες τους, όπως και κάθε άλλου αθλητή και συλλόγου.

30072021 00

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα