Υπογραφή σύμβασης του έργου «Αποκαταστάσεις – συντηρήσεις αθλητικών χώρων, αθλητικού εξοπλισμού, επισκευή σχολικών μονάδων και κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες» (pics)

Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας κ. Ιωάννη Σαλαπάνη η σύμβαση του έργου με τίτλο «Αποκαταστάσεις – συντηρήσεις αθλητικών χώρων, αθλητικού εξοπλισμού, επισκευή σχολικών μονάδων και κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες», προϋπολογισμού 1.454.013,58 € μαζί με ΦΠΑ 24%.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που αφορά κυρίως οικοδομικές, αλλά και εργασίες ασφαλτοστρώσεων, οι οποίες θα αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων των συγκροτημάτων εκπαίδευσης (όλων των βαθμίδων) και περιλαμβάνουν τόσο τα κτίρια, όσο και τους προαύλιους χώρους τους.
Μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής στεγών και τοποθέτησης νέων υδρορροών, ανακατασκευής χώρων υγιεινής, επισκευής επιχρισμάτων, χρωματισμών εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών, αντικατάστασης κουφωμάτων, υδραυλικές και αποχετευτικές των w.c., αντικατάστασης θερμαντικών σωμάτων, αντικατάστασης – τοποθέτησης φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας led, οδοστρωσίας και ασφαλτοστρώσεων σχολικών αυλών, επίστρωσης με αθλητικό τάπητα γηπέδων, αποκατάστασης – τοποθέτησης αθλητικού εξοπλισμού (μπασκέτες, ορθοστάτες βόλεϊ, τένις κλπ, κατασκευής ραμπών και αναβατορίων ΑΜΕΑ, αποξηλώσεις και τοποθετήσεις νέων κιγκλιδωμάτων, επιστρώσεις με πλάκες τσιμέντου.
Οι εργασίες θα εκτελούνται κυρίως κατά τις περιόδους και ώρες μη λειτουργίας των συγκροτημάτων και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα.

31032023 00

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα