Δ.Τ. – Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας – σειρά εκδηλώσεων

Ο Δήμος Φλώρινας, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Φλώρινας γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας διοργανώνοντας σειρά εκδηλώσεων.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 05 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο) θα ανέβει η μουσική-θεατρική παράσταση «ΣΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ ΤΟ ΦΩΣ», με την ηθοποιό και μουσική ερμηνεύτρια Μελίνα Μποτέλλη και τον διεθνώς βραβευμένο κιθαρίστα Μιχάλη Σουρβίνο. Πρόκειται για μια παράσταση με μια κιθάρα και μια γυναίκα, στην οποία η μουσική, η ποίηση, τα τραγούδια και οι θεατρικοί μονόλογοι θα δημιουργήσουν μια μαγική βραδιά υπό το φως των κεριών.
Επίσης, τη Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:30 στον ίδιο χώρο, θα παρουσιαστεί το θεατρικό έργο «SHIRLEYVALENTINE» από την Εταιρία Πολιτισμού ΤΕΧΝΟΠΙΑ. Η πρωταγωνίστρια είναι μια γυναίκα η οποία καλείται να λύσει τα δικά της ερωτήματα που την απασχολούν και να βρει τον τρόπο να δώσει τη δική της επανάσταση.
Τέλος, την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο «ΦΑΙΔΩΝ» θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Αγάπη ή Τζιχάντ» της καθηγήτριας Ιστορίας της.

2016 1Shirley Florina

 

 

Αναζήτηση

Επόμενες Εκδηλώσεις

Νέα άρθρα